PRODUCTEN
Ontdek via onze onderstaande links meer informatie over verschillende van onze producten.
Ons volledig gamma kan u raadplegen via onze webshop. Indien u hiertoe nog geen toegang hebt, kan u ons via het contactformulier een aanvraag sturen.
BEKENDE MERKEN EIGEN IMPORT VELGEN
Gevestigde waarden betekenen kwaliteit verzekerd. Wij bieden alle bekende merken zoals Michelin, Bridgestone, Goodyear en Continental ook aan, alsook hun respectievelijke aftakkingen.

Maar ook het minder bekende merk Hankook vervolledigt ons gamma. Zoals steeds is het criterium ook hier een uitmuntende prijs-kwaliteit verhouding.

Ling Long. Dit topmerk importeren we rechtstreeks uit China. Dit merk werd zorgvuldig geselecteerd omwille van de reeds gevestigde reputatie en de ambitieuze toekomstplannen. Ling Long is uiteraard volledig conform de meest veeleisende Europese normen.

Riken vrachtwagenbanden worden in Europa geproduceerd door Michelin en 100% Europees. Banden hoge kwailiteit en betrouwbaar. Het gamma bestaat uit banden voor de stuuras, trekas en trailer. Verschillenden profielen zijn voorzien van het M+S en 3PMSF-symbool.

Kama staat bekend als één van de belangrijkste Russische bandenfabrikanten. Eén op de drie banden uit Rusland is afkomstig uit de werkplaatsen van Kama.
Deze banden staan bekend om hun betrouwbaarheid en uitmuntende prestaties op gebied van duurzaamheid en weerstand.
Het bedrijf is toegewijd aan het leveren van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding wat een eindproduct oplevert dat vele concurrenten uit dezelfde prijscategorie overtreft!

Ons gamma zou niet compleet zijn zonder velgen. Zowel voor vrachtwagens als trailers bieden we velgen aan van het merk Sunrise. Ook hiervoor garanderen wij u een uiterst competitieve prijs voor een product van uitstekende kwaliteit.